19.09.2012

och jag vet inte värfor

Det er så mange mennesker rundt deg som, hvis du hadde kjent dem bedre, hadde blitt noen av dine beste venner fordi dere har så mye til felles, men det kommer de aldri til å bli og det er trist.


12 kommentarer:

 1. en interessant fakta som jeg tror mange ikke tenker over. Rart når man tenker over det :/
  xx Siri

  SvarSlett
 2. tenker jeg på hele tiden. og hvorfor skal det være så vanskelig? hva stopper meg fra å ringe på døra til noen man går i klasse med og spørre om de vil være med og se en film?

  SvarSlett
 3. Word! Derfor burde vi ta bedre vare på de vennene vi har, og ta varmere i mot de som kanskje vil bli vennene våre en gang.

  SvarSlett
 4. Tusen takk, håper du besøker bloggen igjen <3 Fin blogg du har, likte designet!

  SvarSlett
 5. ja helt sant! :D jeg er litt slik at hvis jeg ser en person med en tskjorte som jeg liker, tenkter jeg bare "vi burde være bestevenner" ;D

  SvarSlett
 6. tenkte jeg ikke over, men det er jo helt sant! ;-)

  SvarSlett
 7. sant sant sant og trist. hjerte.

  SvarSlett
 8. Det er litt rart å tenke på ja...men så er det jo fint å tenke på de som faktisk er dine beste venner og som du var så heldig å møte!

  SvarSlett
 9. Jeg tenker på det ofte. Lurer på hvor mange av de jeg ser hver eneste dag som kunne blitt mine beste venner om vi bare hadde snakket litt sammen.

  SvarSlett
 10. So sant!

  I går sat eg i klasserommet etter at timen var slutt, sa hei til ei eg berre so vidt hadde helst på før, og plutseleg hadde vi prata i nesten ein time, funne to felles hobbyar, delt meiningar og vore einige om at vi burde pratast igjen.

  SvarSlett